Презентація маркетингового дослідження на ХДАВП

16 червня 2017 р. відбулася презентація маркетингового дослідження для керівництва й начальників цехів, яку підготувала група відділу маркетингу на чолі з радником генерального директора С. С. Цвеком.

Ця зустріч продиктована актуальною ситуацією на ХДАВП, яка детонувала необхідність розвитку підприємства й оновлення інформаційних потоків для забезпечення збуту товарів і послуг.

Таким чином, основна мета дослідження – на ґрунті аналізу нинішнього стану ХДАВП виявити коротко- та середньострокові перспективні можливості його розвитку та діяльності на міжнародних ринках.

Інформаційним фундаментом роботи маркетологів стали інтерв’ю та консультації з авіаспеціалістами як нашого, так і інших підприємств, а також технічна та переговорна документації, презентації ХДАВП, міжнародні й вітчизняні публікації, ресурси мережі Інтернет. Структурна композиція презентації містила такі складові: загальну характеристику ХДАВП (стан і перспективи), розгляд продукції (ХАЗ-30, Ан-140, Ан-74) і сервісів (підтримка експлуатанта виробником, завод «ТОРА»), визначення перспективних ринків товарів і послуг ХДАВП. Зрештою, увага присутніх була звернена на пріоритетні принципи діяльності нашого підприємства, а саме клієнтоорієнтованість, корпоративну культуру й відповідальну соціальну позицію, банчмаркінг (рівняння на кращих), організацію виробництва від замовлення та модульність управління за центрами фінансової відповідальності.

Крім того, завдяки ретельному аналізу сильних і слабких сторін підприємства вдалося окреслити простір можливих загроз ринку та площину потенційних варіантів для розвитку.

Отже, проведена групою маркетологів презентація слугує першим кроком і своєрідним дороговказом на шляху до формування чіткої маркетингової стратегії ХДАВП.

Джерело: Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *