Футбольний турнір ветеранів-любителів харківських заводів авіаційної галузі

У минулому місяці на заводському стадіоні «Старт» за ініціативою генерального директора О. Г. Кривоконя було проведено футбольний турнір ветеранів-любителів цієї суто чоловічої гри. В турнірі взяли участь спортсмени нашого заводу (ХДАВП), сусідніх підприємств «ФЕД» та «Комунар» і команда «Спартак» (міської газової служби). Організацію змагань доручили профспілковим комітетам підприємств-учасників турніру, які в свою чергу постаралися обставити змагання «по-справжньому» – влаштували гучномовний зв’язок на стадіоні, урочисте відкриття і закриття турніру, нагороди переможцям – кубки та грамоти.

Наша команда відіграла два матчі. Ворота хазівців захищав генеральний директор О. Г. Кривоконь, який не пропустив жодного голу в основний час турніру. Велику жагу до перемоги виявили й інші наші польові гравці, серед яких перший заступник генерального директора Степан Санагурський, директор стадіону «Старт» Олег Гасанов та інші. Вони, у свою чергу, особливо відзначили активність Леонтія Гонтаря, який протяго

м гри показав себе дійсно як завзятий футболіст.

Суддею змагань був працівник відділу 190 Сергій Жеребкін, який судив чесно і неупереджено. Про це свідчить такий факт. У першому матчі у напівфіналі з командою заводу «Комунар», після рахунку 0:0, було призначено післяматчеві пенальті, в якому наша команда забила гол суперникам і вже раділа перемозі. Та принциповий суддя відмінив забитий гол, посилаючись на те, що удар був здійснений до його сви

стка, а в підсумку – наша команда програла по пенальті.

В матчі за третє місце ми обіграли команду «ФЕДа» з рахунком 2:0, а перше місце посіла команда заводу «Комунар», яка по пенальті виграла у «Спартака». Отже, місця розподілилися так: 1 місце – завод «Комунар», 2 місце «Спартак», 3 місце – наш завод (ХДАВП), 4-е місце – «ФЕД».

Та справа зовсім не в «місцях». Важливо те, що в дружній грі зустрілися представники чотирьох колективів, в основному їх керівники, які в неофіційній обстановці після змагань добре поспілкувалися, обговорювали подальші виробничі і спортивні плани, ділові стосунки.

Одне слово, турнір показав бажання тісніше спілкуватися, допомагати одне одному у подоланні тимчасових труднощів, які переживає нині Україна.

Джерело: Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *